Opkomsten

 

SCOUTING HOLTEN DE KORHOENDERS IS HELAAS GESTOPT per oktober 2023

 

In november ontving de webbeheerder de melding dat Scouting Holten De Korhoenders gestopt is vanwege gebrek aan leiding om een goed vast leidingteam te vormen. Heel erg jammer!
Genoeg kids, er was zelfs soms een wachtlijst in de 3 jaar tijd dat Scouting De Korhoenders bestaan heeft (najaar 2020 – oktober 2023). Vrijwilligers vinden blijkt een lastige opgave…

Alle leiding, bestuur, vrijwilligers, ouders en kids dank voor de (te korte) mooie scoutingtijd bij De Korhoenders Scouting Holten!

 

Interesse om leiding te worden van scouting in Holten? Neem dan contact op met Scouting Nederland om een eventuele doorstart te kunnen maken!


Hieronder de oude tekst die helaas dus achterhaald is:

 

De opkomsten van scouting De Korhoenders worden gehouden aan de Borkeldsweg 83 in Holten. Wij huren dit gebouw voor onze activiteiten.
We hebben de beschikking over de binnenruimte en het buitenterrein, evenals het bos er omheen.
Incidenteel zullen we opkomsten op een andere locatie organiseren, dit communiceren we altijd ruim van te voren via de groepsapp en/of mail.

Als ouder/verzorger dient u er zorg voor te dragen dat het lid op tijd bij elke activiteit aanwezig is.
De kinderen kunnen afgezet worden voor de deur van de kantine van de Bergruiters aan de Winkelbergerweg (zandpad). Hier worden zij ook weer opgehaald.
Een nieuw lid mag vier opkomsten vrijblijvend meedraaien. Daarna wordt hij ingeschreven en gaat
contributie betalen. De contributie is vastgesteld op €120,- per jaar en wordt in 2 termijnen geïncasseerd.