Bevers

 

SCOUTING HOLTEN DE KORHOENDERS IS HELAAS GESTOPT per oktober 2023

 

In november ontving de webbeheerder de melding dat Scouting Holten De Korhoenders gestopt is vanwege gebrek aan leiding om een goed vast leidingteam te vormen. Heel erg jammer!
Genoeg kids, er was zelfs soms een wachtlijst in de 3 jaar tijd dat Scouting De Korhoenders bestaan heeft (najaar 2020 – oktober 2023). Vrijwilligers vinden blijkt een lastige opgave…

Alle leiding, bestuur, vrijwilligers, ouders en kids dank voor de (te korte) mooie scoutingtijd bij De Korhoenders Scouting Holten!

 

Interesse om leiding te worden van scouting in Holten? Neem dan contact op met Scouting Nederland om een eventuele doorstart te kunnen maken!


Hieronder de oude tekst die helaas dus achterhaald is:

 

Teamleider van de Bevers: vacant
Andere leiding: vacant

De kinderen van 5 tot en met 7 jaar worden bij scouting ‘bevers’ genoemd. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken. Onze opkomsten zijn wisselend. We kijken wat de kinderen leuk vinden en daar passen wij ons op aan. Wij houden van buitenleven, buiten spelen, expressie, sport en spel, knippen en scheuren, bloemen en bomen, spelletjes, toneel, zingen, dansen, vuurtjes maken, verhalen voorlezen, koken, bakken.

De bevers spelen in het dorp Hotsjietonia. Daar is de hoofdpersoon het kind Stuiter. Stuiter speelt met vriendjes in het dorp Hotsjietonia. De andere spelfiguren zijn de inwoners van het dorp.

de kaart van Hotsjietonia